По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков е поел по нов

...
По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков е поел по нов
Коментари Харесай

След затвора: Братът на Рачков направи голяма крачка

По-малкият брат на комедийната звезда Димитър Рачков е поел по нов път след престоя си зад решетките. Петър Рачков, който е на независимост от лятото насам, е решил да учи висше обучение. Той се е записал да следва в Бургаския свободен университет, излиза наяве от фейсбук профила му.

Братът на артиста обаче не прецизира тъкмо каква компетентност е избрал, само че явно има упоритости да почисти репутацията си след престоя в пандиза и да гради съществено професионално бъдеще. Петър е на 43 години и е татко на две деца, а след присъдата, която изтърпя в Бургаския затвор, желал да се поправи и оправдава пред цялото си семейство, най-много пред батко си, написа " Ретро ".

Петър дълги години присъстваше в престъпните сводки, само че напълно загази през 2021 година, когато бе вкаран в пандиза, откакто се призна за дилър на дрога и подписа съглашение със съда. Братът на известния тв водещ беше закован за разпространяване и владеене на опиати, a тази му присъда бе обединена дружно с друга, която касаеше злополуката му с полицейска кола в Бургас и опита му да избяга от мястото на престъплението.

Общото му наказване бе в размер на 3 години и 2 месеца затвор, само че на топло той изкара по-малко поради трудолюбието си зад решетките и положителното му държание, което показал там. Заради това бе пуснат на открито предварително и още с излизането си траял да работи в бургаска компания за търговия на храни и питиета, в която помагал още до момента в който бил пандизчия. След престоя в пандиза Петър се е взел в ръце.

Освен че си вадел прехраната по почтен път, се хванал да учи и най-много - изискал амнистия от роднините си. Половинката му Златина от самото начало на престоя му в пандиза го чакаше трепетно да се прибере вкъщи при нея и двамата им синове. С обичаната си братът на Рачков не бе развалил взаимоотношенията си, само че не по този начин розово бе ситуацията сред него и артиста, както и с родителите му Станка и Минко.

" Той направи неточности, понесе си наказването, само че е огромен човек и всичко си зависи от него. Всеки самичък е виновен за личните си дейности. Ако съм го учил на нещо, постоянно е било да е почтено, законно, както аз пребивавам. Ако ме послуша, всичко ще е наред “, сподели наскоро комикът по адрес на дребния си брат.

От думите му излиза наяве, че двамата са съумели да проведат диалог и пак поддържат връзка, откакто, години наред не контактуваха по никакъв метод и Рачков-младши бе отлъчен от семейството. Близки до фамилията издават, че той поискал амнистия и от майка и татко си, които от дълго време не живеят в Бургас, а във вила в Твърдица, издигната от по-големия им наследник. Митко се грижи безрезервно за родителите си и непрекъснато бди над тях. Осигурил им е всичко належащо, с цел да се усещат удобно в битов проект, само че и постоянно намира време да им гостува или да ги взема при себе си в София.

По време на Ковид пандемията той показа, че е бил на път да ги изгуби, тъй като вирусът ги сринал и изкарали към 50 дни в болничното заведение. Благодарение на положителните български лекари съумели да се отърват от клопката на Ковид, но комикът изкарал десетки безсънни нощи от паники и терзания дали майка му и татко му които от дълго време са пенсионери и са на възраст, ще оживеят. В същото време дребният им наследник Петър бе към този момент зад решетките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР